Grijs ombre haar

Mijn nicht houdt erg van spelen met haar, je kunt urenlang aaien en kammen om het te maken. Het wordt echt geabsorbeerd, dat wil dat alles er prachtig uitziet, men kan zes keer een vlecht aanbrengen, het hele jaar door haar opbuigen of met clips vastmaken. Hij hecht veel waarde aan schoolspelen en doet ze. Haar nieuwe creatie van de Riddles Princess is oud en grappig en ik wil de perfecte kapsel en outfit. In het begin had mijn moeder een paar vlechten met strikken eraan vastgemaakt. Toen zei dit charmante meisje nee, nee, en nogmaals niet. Ik zal mooier zijn in mijn gekrulde haar ... en het begon. Een halfuur management tijdens het modelleren. Ze zag er prachtig uit als een echte prinses. En als ze bij verwende meisjes verblijft, veranderde ze snel van gedachten. Niet met het laatste concluderen, dat meer dan twee uur zijn verstreken sinds het begin van de voorstelling. Plots veranderde het idee totaal, en in haar toespraak leek het bijna op "nieeee, ik wil echt niet, zoals ik me de prinses niet herinner, wat haar ondergeschikte is." Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, haar haar was vastgebonden in de aard van een losse coca. Omdat ze natuurlijk al haar haar oefende, zoals ze hierboven creƫerde, dus deze keer gingen we het snelst. Haar moeder was aan de ene kant voor mij klaar op twintig verschillende momenten.

Kijk waar u haarspelden kunt kopen