Haar houdt vast

Mibiomi PatchesCatch Me, Patch Me! . De meest effectieve manier om af te vallen

Mijn nicht speelt graag met haar, je kunt haar dagenlang aaien en haar ook kammen. Ze is er ook bij betrokken, dat als ik alles er perfect wil laten uitzien, ik één vlecht zes keer kan verbeteren, haarbogen er allemaal op kan zetten of ze kan vastknopen. Hij houdt echt van schoolwerk en doet het. Haar recente rol als Queen Joker bestond ook grappig en vereiste een perfecte kapsel en kleding. In het begin had mijn moeder haar vele vlechten gevlochten met bogen die eraan vastzaten. Later zei deze uitstekende elfjarige nee, nee, niet nog een keer. Dat is hoe ik in beheerd haar zal kijken ... en het begon. Een halfuur management en hun modellering. Ze zag er prachtig uit als een belangrijke prinses. Alleen als het gebeurt met verwende meisjes, veranderde ze al snel van gedachten. Om nog maar te zwijgen over de laatste, die vanaf het begin van de release tot de show meer dan twee uur verstreken is. Onverwacht ... ze veranderde het concept volledig, en in haar taal ging het bijna meer "nieeee, ik vind het niet leuk, want ik herinner me de prinses niet, wat een zeer ondergeschikte". Ze vond een nieuw kapsel uit, gestapeld haar in de kwestie van losse coca. Natuurlijk, zoals ze eerder zei, we oefenen haar al, dus het ging allemaal bijzonder goed. Haar moeder van een kant van de rest en in een paar momenten waren overtuigd.

Zie het aanbod van haarspelden